+4608 771 99 90 info@mmops.se

Måttanpassad markis i Stockholm

Stör ni er på sol och regn? Då är markiser det perfekta sättet för att förlänga sommaren.
Vi har kraftiga markiser för både stora och små terasser samt balkonger. Vilka som passar dina behov bäst beror på vad du skall ha dem till men vi ger gärna råd och tips om du behöver det. Allt från terassmarkis till zipscreen och korgmarkis finns på vårt lager och allt går förstås att måttbeställa efter dina önskemål.

Det finns många fördelar med solskydd bl.a skyddar det möbler från att bli blekta, det håller temperaturen inomhus nere och det ger även huset mer personlighet.

 
 

Terassmarkis

För dig som gillar att sitta ute mycket på din balkong eller terass så kan en terassmarkis vara den perfekta lösningen under regniga vår- och höstdagar eller när du vill slappna av under skuggan i sommarvärmen.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson.
Prisexempel: 300*250cm
Från 10507kr inkl moms
 

Fönstermarkis

Med en fönstermarkis så kan du lättare hålla värmen på en behaglig nivå inomhus och till skillnad från persienner så behöver du inte offra utsikten. Fönstermarkiser används ofta till sommarstugor och villor där man har en vacker utsikt som man inte vill offra på bekostnad av ett bekvämare inomhusklimat.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson
Prisexempel: 120*80cm
Från 3561kr inkl moms
 
 

Zipscreen

Om du köper din Zipscreen från oss så får du en hållbar, stark screenmarkis som tål tuffa vindar och hårt väder. Detta är dels tack vare att screenvävens sidor är försedda med en dragkedja som hjälper till att hålla väven på plats längs sidorna.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson
Prisexempel: 100*100cm
Från 3896kr inkl moms
 

Sidomarkis

En sidomarkis används oftast som vindskydd och mot lågt stående sol men kan även används för att skydda mot insyn på terassen, balkongen eller uteplatsen. Med sidomarkiser så får du ett smidigt sätt att skärma av dig och de kan med lätthet rullas in när de inte används.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson
Prisexempel: 140*250
Från 4155kr inkl moms
 
 

Korgmarkis

Korgmarkis används oftast av butiker, hotell, restauranger och kontor men självklart så kan även privatpersoner använda sig av korgmarkiser ifall det passar byggnaden i fråga. Det är en stark och flexibel markis med möjligheten att trycka text eller en logotyp på.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson
Prisexempel: 100*70 cm
Från 7359kr inkl moms.
 

Markisolette

Markisolette används vanligtvis till byggnader med höga fönster där en normal markis inte räcker till. En markisolette är en duk som löper vertikalt längs med den övre delen av fönstren och fälls sedan ut som en vanlig markis vid en lägre nivå. Precis som med alla andra markiser för fönster så tillåter en markisolette att man får skugga utan att för den delen offra utsikten.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Sandatex eller Dickson
Prisexempel: 100*180cm
Från 7797kr inkl moms.