+4608 771 99 90 info@mmops.se

Vi erbjuder måttanpassade rullgardiner och persienner i Stockholm

Här hittar ni allt inom invändiga solskydd. Vi erbjuder mängder av kvalitetsprodukter från bland annat Hestra markis
Ta en titt nedan på vårt breda sortiment av måttanpassade rullgardiner och persienner. Hör av er för hjälp med solskyddslösningar anpassade till just ert hem.

 

Rullgardiner

Med måttanpassade rullgardiner så får du ett enkelt och smidigt sätt att hålla ute blickar och sol som dessutom skapar bra helhetsintryck för dina rum. Det är en smidig och flexibel lösning med vi har en bred variation av tyger och färger att välja emellan i vårt utbud. Måttanpassade gardiner går att passa in till nästan allt och det finns möjlighet att få din rullgardin styrd med motor eller manuellt.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Hunter Douglas
Prisexempel: 120*180cm
Från 1105kr inkl moms

 

Plisseér & Duetter

Plisseér och duetter är invändiga solskydd som passar bra till dig som söker något annorlunda till ditt hem. De kan bäst beskrivas som en blandning mellan gardiner och persienner, där duetter består av två vävar till skillnad från pliseér som består av en.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Hunter Douglas
Finns både som frihängande och mellanglas.
Prisexempel: 60*100cm
Från 925kr inkl moms.
 

Persienner

Ett av de vanligaste inslagen i svenska hem är persienner eftersom man med dem på ett billigt och effektivt sätt får bättre kontroll över insyn och solsken i hemmet. Vanligtvis så har man persienner i aluminium men du kan även välja persienner i trä hos oss ifall du vill ha något som inger en mer naturlig, exklusiv känsla.

 

 

 

 

Frihängande eller mellanglas? Trä eller aluminium?
Vi har persienner i alla dess former, allt för att kunna leverera efter ditt tycke och smak.
Prisexempel 25mm 80*100
Från 540kr inkl moms.

 

Lamellgardiner

Lamellgardiner är en trendig vertikalgardin som finns tillgängligt i många olika färger och tygmaterial och kan manövreras antingen manuellt eller med motor. Lamellgardiner monteras på väggen eller i taket.

 

 

 

 

Levereras med högkvalitativt tyg från Hunter Douglas
Prisexempel: 200*180cm
Från 2623kr inkl moms.